Dokumenta Obaveštenja i takmičenja

STONOTENISKI SAVEZ CENTRALNE SRBIJE – TEHNIČKO TAKMIČARSKA KOMISIJA  

  Na osnovu dobijenog Obaveštenja od STK “Šumatovac” Aleksinac kojim se TTK STSCS  obaveštava da je Krizni štab opštine Aleksinac doneo odluku o zabrani okupljanja većeg broja lica u zatvorenom prostoru odnosno u aleksinačkoj hali sportova i da organizator nije u mogućnosti da sprovede organizaciju Pojedinačnog prvenstva STSCS za mlađe kadete i mini kadete predviđene za nedelju,25.aprila 2021. TTK STSCS donela je

O  D  L  U  K  E

  1. TTK STSCS uvažava dostavljeno obaveštenje i OTKAZUJE održavanje pojedinačnog prvenstva 25. aprila 2021. u Aleksincu.
  2. TTK STSCS,poziva zainteresovane klubove koji su u mogućnosti da obezbede salu za eventualnu organizaciju prvenstva u predviđenom terminu 25. aprila 2021.
  3. Rok za dostavljanje ponude za organizaciju prvenstva do SREDE, 21.aprila 2021. g. kako bi se klubovi organizovali.
  4. U slučaju da se do datog roka niko ne prijavi TTK razmotriće eventualnu mogućnost održavanja prvenstva po principu “odvojenosti” (posebno muški deo, posebno ženski deo) o čemu će klubovi biti blagovremeno obavešteni a u cilju poštovanja preporučenih mera epidimiološke zaštite od virusa Kovid 19.

TTK se zahvaljuje STK “Šumatovac” na prihvatanju kandidature sa mogućnošću za eventualnu organizaciju pomenutog prvenstva, čim se za to steknu povoljni epidimiološki uslovi.

19. april 2021.

Predsednik TTK STSCS

Dušan Jovičić

Prilog: Tekst odluka

Visits: 2143
Total: 274208
Total Page Visits: 659 - Today Page Visits: 1